42 retete postate
42 retete postate
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAceasta prajitura este una din preferatele mele. Pentru pregatirea aluatului, ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. In bolul mixerului am adaugat ouale si am inceput sa mixez. Am incorporat usor zaharul in spuma obtinuta si praful de sare.
Aceasta prajitura este una din preferatele mele. Pentru pregatirea aluatului, ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. In bolul mixerului am adaugat ouale si am inceput sa mixez. Am incorporat usor zaharul in spuma obtinuta si praful de sare.
Am adaugat peste oua smantana, untura care trebuie sa fie moale si zaharul vanilat.
Am adaugat peste oua smantana, untura care trebuie sa fie moale si zaharul vanilat.
Am stins bicarbonatul de sodiu cu zeama de lamaie si l-am pus peste amestecul de mai sus. Am incorporat treptat faina pana am obtinut un aluat neted si nelipicios.
Am stins bicarbonatul de sodiu cu zeama de lamaie si l-am pus peste amestecul de mai sus. Am incorporat treptat faina pana am obtinut un aluat neted si nelipicios.
Am impartit aluatul in 4 bucati pe masa infainata si l-am intins pe dosul tavii, unde am asezat inainte hartie de copt. Am copt fiecare foaie timp de 12-15 minute la 180°C, sau pana se rumenesc.
Am impartit aluatul in 4 bucati pe masa infainata si l-am intins pe dosul tavii, unde am asezat inainte hartie de copt. Am copt fiecare foaie timp de 12-15 minute la 180°C, sau pana se rumenesc.
Am lasat foile sa se raceasca si m-am apucat de crema. Am pus zaharul intr-o oala pentru a se topi dupa care am adaugat cele 2 cani de apa.
Am lasat foile sa se raceasca si m-am apucat de crema. Am pus zaharul intr-o oala pentru a se topi dupa care am adaugat cele 2 cani de apa.
Am lasat pe foc pana s-a dizolvat. Intre timp, am pus ouale intr-un bol alaturi de un praf de sare si le-am mixat.
Am lasat pe foc pana s-a dizolvat. Intre timp, am pus ouale intr-un bol alaturi de un praf de sare si le-am mixat.
Am incorporat faina in amestecul obtinut si laptele. Am amestecat compozitia obtinuta cu zaharul dizolvat in apa si am amestecat pana am obtinut o crema densa.
Am incorporat faina in amestecul obtinut si laptele. Am amestecat compozitia obtinuta cu zaharul dizolvat in apa si am amestecat pana am obtinut o crema densa.
La final am oprit focul si am adaugat untul, amestecand pana la topire. Am lasat crema sa se raceasca inainte de a o mixa.
La final am oprit focul si am adaugat untul, amestecand pana la topire. Am lasat crema sa se raceasca inainte de a o mixa.
Peste prima foaie am adaugat crema, am intins pe toata suprafata, am asezat a doua foaie, crema si am continuat pana am terminat.
Peste prima foaie am adaugat crema, am intins pe toata suprafata, am asezat a doua foaie, crema si am continuat pana am terminat.
Pentru glazura am topit ciocolata alaturi de ulei, am amestecat bine, iar glazura obtinuta am intins-o peste foaia de la prajitura.
Pentru glazura am topit ciocolata alaturi de ulei, am amestecat bine, iar glazura obtinuta am intins-o peste foaia de la prajitura.
Am dat prajitura la rece inainte de servire. Multumesc pentru vizionare si sper sa incercati aceasta prajitura.
Am dat prajitura la rece inainte de servire. Multumesc pentru vizionare si sper sa incercati aceasta prajitura.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Aceasta prajitura este una din preferatele mele. Pentru pregatirea aluatului, ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. In bolul mixerului am adaugat ouale si am inceput sa mixez. Am incorporat usor zaharul in spuma obtinuta si praful de sare.
Aceasta prajitura este una din preferatele mele. Pentru pregatirea aluatului, ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. In bolul mixerului am adaugat ouale si am inceput sa mixez. Am incorporat usor zaharul in spuma obtinuta si praful de sare.
Am adaugat peste oua smantana, untura care trebuie sa fie moale si zaharul vanilat.
Am adaugat peste oua smantana, untura care trebuie sa fie moale si zaharul vanilat.
Am stins bicarbonatul de sodiu cu zeama de lamaie si l-am pus peste amestecul de mai sus. Am incorporat treptat faina pana am obtinut un aluat neted si nelipicios.
Am stins bicarbonatul de sodiu cu zeama de lamaie si l-am pus peste amestecul de mai sus. Am incorporat treptat faina pana am obtinut un aluat neted si nelipicios.
Am impartit aluatul in 4 bucati pe masa infainata si l-am intins pe dosul tavii, unde am asezat inainte hartie de copt. Am copt fiecare foaie timp de 12-15 minute la 180°C, sau pana se rumenesc.
Am impartit aluatul in 4 bucati pe masa infainata si l-am intins pe dosul tavii, unde am asezat inainte hartie de copt. Am copt fiecare foaie timp de 12-15 minute la 180°C, sau pana se rumenesc.
Am lasat foile sa se raceasca si m-am apucat de crema. Am pus zaharul intr-o oala pentru a se topi dupa care am adaugat cele 2 cani de apa.
Am lasat foile sa se raceasca si m-am apucat de crema. Am pus zaharul intr-o oala pentru a se topi dupa care am adaugat cele 2 cani de apa.
Am lasat pe foc pana s-a dizolvat. Intre timp, am pus ouale intr-un bol alaturi de un praf de sare si le-am mixat.
Am lasat pe foc pana s-a dizolvat. Intre timp, am pus ouale intr-un bol alaturi de un praf de sare si le-am mixat.
Am incorporat faina in amestecul obtinut si laptele. Am amestecat compozitia obtinuta cu zaharul dizolvat in apa si am amestecat pana am obtinut o crema densa.
Am incorporat faina in amestecul obtinut si laptele. Am amestecat compozitia obtinuta cu zaharul dizolvat in apa si am amestecat pana am obtinut o crema densa.
La final am oprit focul si am adaugat untul, amestecand pana la topire. Am lasat crema sa se raceasca inainte de a o mixa.
La final am oprit focul si am adaugat untul, amestecand pana la topire. Am lasat crema sa se raceasca inainte de a o mixa.
Peste prima foaie am adaugat crema, am intins pe toata suprafata, am asezat a doua foaie, crema si am continuat pana am terminat.
Peste prima foaie am adaugat crema, am intins pe toata suprafata, am asezat a doua foaie, crema si am continuat pana am terminat.
Pentru glazura am topit ciocolata alaturi de ulei, am amestecat bine, iar glazura obtinuta am intins-o peste foaia de la prajitura.
Pentru glazura am topit ciocolata alaturi de ulei, am amestecat bine, iar glazura obtinuta am intins-o peste foaia de la prajitura.
Am dat prajitura la rece inainte de servire. Multumesc pentru vizionare si sper sa incercati aceasta prajitura.
Am dat prajitura la rece inainte de servire. Multumesc pentru vizionare si sper sa incercati aceasta prajitura.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!