Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa crema de rosii cu ardei si bruschete quattro formaggi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

802 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Supa crema de rosii cu ardei si bruschete quattro formaggi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa crema de rosii cu ardei si bruschete quattro formaggi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

802 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Supa crema de rosii cu ardei kapia, ardei gras galben, telina, ceapa si usturoi si bruschete quattro formaggi cu mozzarella, gouda, cascaval si parmezan. O bunatate!

Supa crema de rosii cu ardei si bruschete quattro formaggi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Supa crema de rosii cu ardei kapia, ardei gras galben, telina, ceapa si usturoi si bruschete quattro formaggi cu mozzarella, gouda, cascaval si parmezan. O bunatate!

Ingrediente

Portii:
supa
  • 1.5 kg rosii
  • 3 buc ardei kapia
  • 3 buc ardei galben
  • 0.5 buc telina
  • 2 buc ceapa
  • 7 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 50 ml ulei de masline
  • 300 ml apa
  • 1 lingura zahar brun
  • 1rosii
    1.5 kg
  • 2ardei kapia
    3 buc
  • 3ardei galben
    3 buc
  • 4telina
    0.5 buc
  • 5ceapa
    2 buc
  • 6usturoi
    7 catei
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9oregano uscat
    2 lingurite
  • 10busuioc uscat
    2 lingurite
  • 11ulei de masline
    50 ml
  • 12apa
    300 ml
  • 13zahar brun
    1 lingura
bruschete
  • 1 buc paine bagheta
  • 30 ml ulei de masline
  • 25 gr branza mozzarella
  • 25 gr branza Gouda
  • 25 gr cascaval
  • 25 gr parmezan
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1paine bagheta
    1 buc
  • 2ulei de masline
    30 ml
  • 3branza mozzarella
    25 gr
  • 4branza Gouda
    25 gr
  • 5cascaval
    25 gr
  • 6parmezan
    25 gr
  • 7oregano uscat
    2 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Blender vertical, Almond Cream - KitchenAid
995 leiÎn stoc
Lingura, inox, "Windsor" - Grunwerg
14 leiÎn stoc
Tava cuptor, otel, 39 x 27 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.