Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bunt (Guguluf) cu lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

34 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Bunt (Guguluf) cu lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bunt (Guguluf) cu lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

34 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Umila lamaie...Deserturile mele preferate sunt cu lamaie, trebuie sa recunosc, ador gustul si mirosul de lamaie, mi se par incomparabile cu orice altceva. Prajitura aceasta e dulce-acrisoara, fresh si miroase nemaipomenit! Iar am facut familia fericita! O puteti pregati pentru masa de sarbatori.

Bunt (Guguluf) cu lamaie

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

HelloFresh
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Umila lamaie...Deserturile mele preferate sunt cu lamaie, trebuie sa recunosc, ador gustul si mirosul de lamaie, mi se par incomparabile cu orice altceva. Prajitura aceasta e dulce-acrisoara, fresh si miroase nemaipomenit! Iar am facut familia fericita! O puteti pregati pentru masa de sarbatori.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 227 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 4 buc oua
  • 1 lingurita vanilie
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 240 ml lapte
  • praf de sare
  • 250 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1unt
    227 gr
  • 2zahar
    200 gr
  • 3oua
    4 buc
  • 4vanilie
    1 lingurita
  • 5zeama de lamaie
    2 linguri
  • 6coaja de lamaie
    1 lingura
  • 7lapte
    240 ml
  • 8sare
    praf de
  • 9faina
    250 gr
  • 10praf de copt
    10 gr
sirop
  • 125 gr zahar pudra
  • 60 ml suc de lamaie
  • 1zahar pudra
    125 gr
  • 2suc de lamaie
    60 ml
glazura
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1zahar pudra
    200 gr
  • 2zeama de lamaie
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.3L, Classic, White - KitchenAid
2690 leiÎn stoc
Set 4 cupe masurare - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Set 5 cupe masurare, plastic - OXO
45 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.