176 retete postate
176 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIncingem o tigaie in care punem uleiul de masline. Adaugam ceapa taiata cubulete si usturoiul pisat si calim 2-3 minute. Adaugam apoi orezul Arborio si calim pana acesta absoarbe tot uleiul. Apoi, stingem cu vinul alb.
Incingem o tigaie in care punem uleiul de masline. Adaugam ceapa taiata cubulete si usturoiul pisat si calim 2-3 minute. Adaugam apoi orezul Arborio si calim pana acesta absoarbe tot uleiul. Apoi, stingem cu vinul alb.
Separat punem la fiert o cratita cu apa, in care adaugam sofranul. Cand apa fierbe, adaugam cate un polonic peste orez si amestecam continuu. La acest pas adaugam si sarea si piperul. Cand orezul absoarbe toata apa, mai adaugam cate un polonic.
Separat punem la fiert o cratita cu apa, in care adaugam sofranul. Cand apa fierbe, adaugam cate un polonic peste orez si amestecam continuu. La acest pas adaugam si sarea si piperul. Cand orezul absoarbe toata apa, mai adaugam cate un polonic.
Cand adaugam ultimul polonic de apa, adaugam si crevetii si mai gatim 2-3 minute. Cand crevetii s-au gatit si orezul a absorbit toata apa, oprim focul si mutam tigaia de pe foc. Adaugam untul si branza si amestecam viguros, pana obtinem un risotto foarte cremos.
Cand adaugam ultimul polonic de apa, adaugam si crevetii si mai gatim 2-3 minute. Cand crevetii s-au gatit si orezul a absorbit toata apa, oprim focul si mutam tigaia de pe foc. Adaugam untul si branza si amestecam viguros, pana obtinem un risotto foarte cremos.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Incingem o tigaie in care punem uleiul de masline. Adaugam ceapa taiata cubulete si usturoiul pisat si calim 2-3 minute. Adaugam apoi orezul Arborio si calim pana acesta absoarbe tot uleiul. Apoi, stingem cu vinul alb.
Incingem o tigaie in care punem uleiul de masline. Adaugam ceapa taiata cubulete si usturoiul pisat si calim 2-3 minute. Adaugam apoi orezul Arborio si calim pana acesta absoarbe tot uleiul. Apoi, stingem cu vinul alb.
Separat punem la fiert o cratita cu apa, in care adaugam sofranul. Cand apa fierbe, adaugam cate un polonic peste orez si amestecam continuu. La acest pas adaugam si sarea si piperul. Cand orezul absoarbe toata apa, mai adaugam cate un polonic.
Separat punem la fiert o cratita cu apa, in care adaugam sofranul. Cand apa fierbe, adaugam cate un polonic peste orez si amestecam continuu. La acest pas adaugam si sarea si piperul. Cand orezul absoarbe toata apa, mai adaugam cate un polonic.
Cand adaugam ultimul polonic de apa, adaugam si crevetii si mai gatim 2-3 minute. Cand crevetii s-au gatit si orezul a absorbit toata apa, oprim focul si mutam tigaia de pe foc. Adaugam untul si branza si amestecam viguros, pana obtinem un risotto foarte cremos.
Cand adaugam ultimul polonic de apa, adaugam si crevetii si mai gatim 2-3 minute. Cand crevetii s-au gatit si orezul a absorbit toata apa, oprim focul si mutam tigaia de pe foc. Adaugam untul si branza si amestecam viguros, pana obtinem un risotto foarte cremos.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!