Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi umpluti cu cascaval si branza

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Patricia

34 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Cartofi umpluti cu cascaval si branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi umpluti cu cascaval si branza

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Patricia

34 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Cartofi umpluti cu branza, cascaval si ardei.

Cartofi umpluti cu cascaval si branza

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Patricia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Cartofi umpluti cu branza, cascaval si ardei.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc cartofi
  • 30 gr unt
  • 60 gr cascaval
  • 60 gr telemea de oaie
  • 1 buc ardei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 10 ml ulei
  • 1cartofi
    2 buc
  • 2unt
    30 gr
  • 3cascaval
    60 gr
  • 4telemea de oaie
    60 gr
  • 5ardei
    1 buc
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8ulei
    10 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.