Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu crema de vanilie, jeleu cu fructe de padure si ganache de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu crema de vanilie, jeleu cu fructe de padure si ganache de ciocolata amaruie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu crema de vanilie, jeleu cu fructe de padure si ganache de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cu blat de cacao, insiropat cu rom, crema de vanilie cu oua, lapte si unt, jeleu cu fructe de padure si ganache de ciocolata amaruie. Aspectuos, gustos, cu crema fina si gust dulce-acrisor.

Tort cu crema de vanilie, jeleu cu fructe de padure si ganache de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cacao, insiropat cu rom, crema de vanilie cu oua, lapte si unt, jeleu cu fructe de padure si ganache de ciocolata amaruie. Aspectuos, gustos, cu crema fina si gust dulce-acrisor.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 6 buc oua
  • praf de sare
  • 5 linguri apa
  • 11 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3apa
    5 linguri
  • 4zahar
    11 linguri
  • 5faina
    7 linguri
  • 6cacao
    4 linguri
  • 7praf de copt
    1 lingurita
sirop
  • 150 gr zahar
  • 150 ml apa
  • 2 ml esenta de rom
  • 1zahar
    150 gr
  • 2apa
    150 ml
  • 3esenta de rom
    2 ml
crema de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 8 gr zahar vanilat
  • 3 buc galbenus de ou
  • 75 gr zahar
  • praf de sare
  • 40 gr faina
  • 100 gr unt
  • 1lapte
    250 ml
  • 2zahar vanilat
    8 gr
  • 3galbenus de ou
    3 buc
  • 4zahar
    75 gr
  • 5sare
    praf de
  • 6faina
    40 gr
  • 7unt
    100 gr
jeleu
  • 200 gr fructe de padure
  • 20 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1fructe de padure
    200 gr
  • 2zahar
    20 gr
  • 3gelatina
    10 gr
  • 4apa
    50 ml
ganache
  • 200 gr smantana pentru frisca
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1smantana pentru frisca
    200 gr
  • 2ciocolata amaruie
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.