Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciolan afumat cu sos si pilaf

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

951 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciolan afumat cu sos si pilaf
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciolan afumat cu sos si pilaf

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

951 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cand spui afumatura, parca e sarbatoare in casa. Am facut repetitie de Craciun cu acest preparat, ciolan afumat la tigaie, cu sos si am servit cu pilaf. Nu-ti ia nici ore multe in bucatarie si e o mancare confortabila, foarte gustoasa.

Ciolan afumat cu sos si pilaf

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cand spui afumatura, parca e sarbatoare in casa. Am facut repetitie de Craciun cu acest preparat, ciolan afumat la tigaie, cu sos si am servit cu pilaf. Nu-ti ia nici ore multe in bucatarie si e o mancare confortabila, foarte gustoasa.

Ingrediente

Portii:
ciolanul cu sos:
  • 660 gr ciolan afumat de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura ulei de masline aromat cu usturoi
  • 200 ml apa
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • varf de cutit busuioc uscat
  • varf de cutit oregano uscat
  • 1ciolan afumat de porc
    660 gr
  • 2ulei
    2 linguri
  • 3ulei de masline aromat cu usturoi
    1 lingura
  • 4apa
    200 ml
  • 5suc de rosii
    250 ml
  • 6pasta de rosii
    1 lingura
  • 7busuioc uscat
    varf de cutit
  • 8oregano uscat
    varf de cutit
pilaf:
  • 170 gr orez Basmati
  • 1 lingura ulei
  • 0.5 lingurita sare
  • 400 ml apa
  • 1 buc morcovi
  • 50 gr unt
  • dupa gust frunze de patrunjel
  • 1orez Basmati
    170 gr
  • 2ulei
    1 lingura
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4apa
    400 ml
  • 5morcovi
    1 buc
  • 6unt
    50 gr
  • 7frunze de patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 7 piese, "TWIN Classic" - Zwilling
1235 leiÎn stoc
Set oale inox, 7 piese, "Joy" - Zwilling
1050 leiÎn stoc
Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Set 3 ustensile din lemn - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Sort, 70x90 cm, "COOK Drink PARTY Repeat!"
98 leiÎn stoc
Sort "My kitchen. My rules!"
98 leiÎn stoc
Sort "CEO (Chef Executive Officer)"
98 leiÎn stoc
Platou servire 39 cm, lemn de arin - Kesper
64 leiÎn stoc
Suport magnetic, 30 cm - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Suport magnetic cutite, 45cm - Zwilling
255 leiÎn stoc
Dispozitiv ascutire cutite - Miyabi
490 leiÎn stoc
Dispozitiv ascutit cutite - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Masat ascutire cutite, 26cm - Zwilling
340 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 26cm, Black - Staub
780 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.