Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de fasole boabe, cu ciolan afumat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mumu20

291 retete postate

gatesc.co
Chef
Ciorba de fasole boabe, cu ciolan afumat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de fasole boabe, cu ciolan afumat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mumu20

291 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aceasta ciorba traditionala este ideala pentru a celebra 1 Decembrie sau orice alta zi rece de iarna. Aromele intense de ciolan afumat si condimentele proaspete fac din aceasta reteta un preparat reconfortant si plin de savoare.

Ciorba de fasole boabe, cu ciolan afumat

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Mumu20
Chef
gatesc.co

Prezentare

Aceasta ciorba traditionala este ideala pentru a celebra 1 Decembrie sau orice alta zi rece de iarna. Aromele intense de ciolan afumat si condimentele proaspete fac din aceasta reteta un preparat reconfortant si plin de savoare.

Ingrediente

Portii:
  • 2 l apa
  • 400 gr ciolan afumat de porc
  • 500 gr fasole boabe
  • 3 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc radacina de telina
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 lingurita chimen
  • 2 frunze foi de dafin
  • 2 buc frunze de telina
  • 200 ml suc de rosii
  • dupa gust tarhon
  • 5 frunze leustean
  • 5 frunze patrunjel
  • 5 frunze marar
  • dupa gust sare
  • 1 lingura otet
  • 1apa
    2 l
  • 2ciolan afumat de porc
    400 gr
  • 3fasole boabe
    500 gr
  • 4ceapa
    3 buc
  • 5morcovi
    2 buc
  • 6pastarnac
    1 buc
  • 7radacina de telina
    1 buc
  • 8piper boabe
    1 lingurita
  • 9boia dulce
    1 lingurita
  • 10cimbru
    1 crenguta de
  • 11chimen
    1 lingurita
  • 12foi de dafin
    2 frunze
  • 13frunze de telina
    2 buc
  • 14suc de rosii
    200 ml
  • 15tarhon
    dupa gust
  • 16leustean
    5 frunze
  • 17patrunjel
    5 frunze
  • 18marar
    5 frunze
  • 19sare
    dupa gust
  • 20otet
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Polonic, inox, 31 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Polonic, plastic, 30 cm - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
545 leiÎn stoc
Cutit Santoku 18 cm TWIN Chef - Zwilling
260 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
90 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.