1018 retete postate
1018 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSpalam bine ficatul si il taiem in felii subtiri.
Spalam bine ficatul si il taiem in felii subtiri.
Incingem o tigaie cu ulei si punem ficatul cu grija la prajit. Dupa aproximativ 4 minute intoarcem si pe cealalta parte.
Incingem o tigaie cu ulei si punem ficatul cu grija la prajit. Dupa aproximativ 4 minute intoarcem si pe cealalta parte.
Adaugam si usturoiul zdrobit sau feliat subtire si crengutele de cimbru. Condimentam cu sare si piper.
Adaugam si usturoiul zdrobit sau feliat subtire si crengutele de cimbru. Condimentam cu sare si piper.
Adaugam apoi putina apa si lasam cu capac inca 2 minute. Ficatul este gata cand este usor moale si roz la mijloc, dar nu crud.
Adaugam apoi putina apa si lasam cu capac inca 2 minute. Ficatul este gata cand este usor moale si roz la mijloc, dar nu crud.
Este grozav cu mamaliga fierbinte, sosul din tigaie si muraturi reci.
Este grozav cu mamaliga fierbinte, sosul din tigaie si muraturi reci.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Spalam bine ficatul si il taiem in felii subtiri.
Spalam bine ficatul si il taiem in felii subtiri.
Incingem o tigaie cu ulei si punem ficatul cu grija la prajit. Dupa aproximativ 4 minute intoarcem si pe cealalta parte.
Incingem o tigaie cu ulei si punem ficatul cu grija la prajit. Dupa aproximativ 4 minute intoarcem si pe cealalta parte.
Adaugam si usturoiul zdrobit sau feliat subtire si crengutele de cimbru. Condimentam cu sare si piper.
Adaugam si usturoiul zdrobit sau feliat subtire si crengutele de cimbru. Condimentam cu sare si piper.
Adaugam apoi putina apa si lasam cu capac inca 2 minute. Ficatul este gata cand este usor moale si roz la mijloc, dar nu crud.
Adaugam apoi putina apa si lasam cu capac inca 2 minute. Ficatul este gata cand este usor moale si roz la mijloc, dar nu crud.
Este grozav cu mamaliga fierbinte, sosul din tigaie si muraturi reci.
Este grozav cu mamaliga fierbinte, sosul din tigaie si muraturi reci.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!