Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bisque cu creveti

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

60 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Bisque cu creveti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bisque cu creveti

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

60 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Bisque este o supa frantuzeasca cremoasa, aromata, originara din regiunea de coasta a Frantei. Este preparata, de obicei, din fructe de mare, cum ar fi creveti, homari sau crab, si este caracterizata printr-un gust bogat, datorat prepararii bazei din carapacele crustaceelor, care sunt prajite si apoi fierte pentru a extrage toate aromele. La aceasta se adauga legume, vin alb, smantana si uneori brandy sau coniac, rezultand o textura fina si o aroma complexa. Bisque este adesea servita ca antreu in restaurantele frantuzesti, fiind o delicatesa rafinata.

Bisque cu creveti

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Bisque este o supa frantuzeasca cremoasa, aromata, originara din regiunea de coasta a Frantei. Este preparata, de obicei, din fructe de mare, cum ar fi creveti, homari sau crab, si este caracterizata printr-un gust bogat, datorat prepararii bazei din carapacele crustaceelor, care sunt prajite si apoi fierte pentru a extrage toate aromele. La aceasta se adauga legume, vin alb, smantana si uneori brandy sau coniac, rezultand o textura fina si o aroma complexa. Bisque este adesea servita ca antreu in restaurantele frantuzesti, fiind o delicatesa rafinata.

Ingrediente

Portii:
mix de condimente creole
  • 1 lingura usturoi granulat
  • 3 gr piper
  • 3 gr piper alb
  • 2 linguri paprika
  • 0.5 lingurita oregano uscat
  • 1 gr patrunjel uscat
  • 0.5 lingurita cimbru uscat
  • 0.5 lingurita busuioc uscat
  • praf de piper Cayenne
  • 1usturoi granulat
    1 lingura
  • 2piper
    3 gr
  • 3piper alb
    3 gr
  • 4paprika
    2 linguri
  • 5oregano uscat
    0.5 lingurita
  • 6patrunjel uscat
    1 gr
  • 7cimbru uscat
    0.5 lingurita
  • 8busuioc uscat
    0.5 lingurita
  • 9piper Cayenne
    praf de
creveti
  • 450 gr creveti Tiger Prawn
  • praf de sare
  • 1creveti Tiger Prawn
    450 gr
  • 2sare
    praf de
baza
  • 1 buc tija telina apio
  • 0.5 buc ceapa
  • 30 gr unt
  • 3 catei usturoi
  • 2 crengute de cimbru
  • 1 buc foi de dafin
  • 0.25 lingurita piper boabe
  • 1 l apa
  • 1tija telina apio
    1 buc
  • 2ceapa
    0.5 buc
  • 3unt
    30 gr
  • 4usturoi
    3 catei
  • 5cimbru
    2 crengute de
  • 6foi de dafin
    1 buc
  • 7piper boabe
    0.25 lingurita
  • 8apa
    1 l
supa bisque
  • 58 gr ceapa
  • 25 gr tija telina apio
  • 10 gr usturoi
  • 28 gr unt
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri faina
  • 120 ml vin alb
  • 2 lingurite sos Worcester
  • 1 gr paprika
  • 1 lingura bulion
  • 1 cana smantana
  • 0.5 lingurita piper alb
  • dupa gust sare
  • 2 linguri unt
  • 1ceapa
    58 gr
  • 2tija telina apio
    25 gr
  • 3usturoi
    10 gr
  • 4unt
    28 gr
  • 5ulei
    1 lingura
  • 6cimbru
    1 lingurita
  • 7faina
    2 linguri
  • 8vin alb
    120 ml
  • 9sos Worcester
    2 lingurite
  • 10paprika
    1 gr
  • 11bulion
    1 lingura
  • 12smantana
    1 cana
  • 13piper alb
    0.5 lingurita
  • 14sare
    dupa gust
  • 15unt
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set 4 mini-tigai "Resto", inox - Demeyere
295 leiÎn stoc
Blender de mana, 800W - Princess
320 leiÎn stoc
Shaker condimente, inox, 8 x 5.5 cm
22 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
90 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 20 cm - Zwilling
120 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5L "Primary" - Zokura
190 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 20cm/2,8L "Primary" - Zokura
155 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/3,6L Noble - Zokura
275 leiÎn stoc
Oala aluminiu, 24cm/7,4L "Primary" - Zokura
185 leiÎn stoc
Cratita inox, cu capac, 22cm/4,1L - Zokura
195 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.