Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulada cu Fistic

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1000 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulada cu Fistic
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulada cu Fistic

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1000 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Fisticul este preferatul meu, asa ca trebuia sa fac si aceasta rulada. Am facut un model cu magnolii. Am umplut-o cu crema de fistic. A iesit un desert deosebit, care ne-a cucerit pe toti cu aromele delicate. O sa va povestesc si cum sa va iasa modelul, fara sa se strice sau sa se intinda la copt, am vazut multe rulade cu desene, dar putini spun si trucul, asa ca va invit sa urmariti reteta.

Rulada cu Fistic

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Fisticul este preferatul meu, asa ca trebuia sa fac si aceasta rulada. Am facut un model cu magnolii. Am umplut-o cu crema de fistic. A iesit un desert deosebit, care ne-a cucerit pe toti cu aromele delicate. O sa va povestesc si cum sa va iasa modelul, fara sa se strice sau sa se intinda la copt, am vazut multe rulade cu desene, dar putini spun si trucul, asa ca va invit sa urmariti reteta.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat:
  • 5 buc oua
  • praf de sare
  • 35 gr indulcitor pudra
  • 1 lingurita vanilie
  • 0.5 lingurita praf de copt
  • 90 gr faina
  • dupa gust colorant natural pudra
  • 1 lingurita apa
  • 1oua
    5 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3indulcitor pudra
    35 gr
  • 4vanilie
    1 lingurita
  • 5praf de copt
    0.5 lingurita
  • 6faina
    90 gr
  • 7colorant natural pudra
    dupa gust
  • 8apa
    1 lingurita
Crema cu fistic:
  • 130 ml frisca lichida
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 2 linguri lichior
  • 2 linguri pasta de fistic
  • 1frisca lichida
    130 ml
  • 2branza Mascarpone
    250 gr
  • 3lichior
    2 linguri
  • 4pasta de fistic
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Sort "Gatesc, deci exist"
128 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.