Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pisto - Tocana spaniola de legume

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2313 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pisto - Tocana spaniola de legume
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pisto - Tocana spaniola de legume

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2313 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pisto este o mancare de legume din bucataria spaniola, la fel de gustoasa ca si celebrul preparat ratatouille. Ceapa, vinetele, ardeii si zucchini, taiate in bucati sunt gatite in sos de rosii. In mod traditional Pisto se serveste cu ou-ochi sau branza Manchego.

Pisto - Tocana spaniola de legume

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Pisto este o mancare de legume din bucataria spaniola, la fel de gustoasa ca si celebrul preparat ratatouille. Ceapa, vinetele, ardeii si zucchini, taiate in bucati sunt gatite in sos de rosii. In mod traditional Pisto se serveste cu ou-ochi sau branza Manchego.

Ingrediente

Portii:
  • 2.5 linguri ulei
  • 2 buc vinete
  • 1 buc ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc ardei gras galben
  • 2 buc zucchini
  • 5 gr cimbru
  • 5 gr frunze de rozmarin
  • 250 ml sos de rosii passata
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1ulei
    2.5 linguri
  • 2vinete
    2 buc
  • 3ceapa rosie
    1 buc
  • 4usturoi
    4 catei
  • 5ardei gras rosu
    1 buc
  • 6ardei gras galben
    1 buc
  • 7zucchini
    2 buc
  • 8cimbru
    5 gr
  • 9frunze de rozmarin
    5 gr
  • 10sos de rosii passata
    250 ml
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Nakiri 17 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Rosu  - LAVA
450 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Glaze", Mov - LAVA
379 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Folk", Negru - LAVA
430 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 6000MCT - Miyabi
995 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.