Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bessara

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2313 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bessara
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bessara

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2313 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Bessara sau bissara este o supa crema din bucataria marocana in care ingredientul principal este fasolea fava cunoscuta si ca fasole bob. Fasolea fava este un ingredient popular in nordul Africii si Orientul Mijlociu. Bobul este mare, aplatizat si are un gust distinct, usor aromat. Fasolea fava uscata, lasata la hidratat peste noapte este fiarta impreuna cu usturoi, chimen si boia si pasata apoi cu ajutorul unui blender. Pentru un plus de gust supa se serveste cu suc de lamaie, chimion si boia. Painea marocana poate completa preparatul pentru o masa satioasa.

Bessara

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Bessara sau bissara este o supa crema din bucataria marocana in care ingredientul principal este fasolea fava cunoscuta si ca fasole bob. Fasolea fava este un ingredient popular in nordul Africii si Orientul Mijlociu. Bobul este mare, aplatizat si are un gust distinct, usor aromat. Fasolea fava uscata, lasata la hidratat peste noapte este fiarta impreuna cu usturoi, chimen si boia si pasata apoi cu ajutorul unui blender. Pentru un plus de gust supa se serveste cu suc de lamaie, chimion si boia. Painea marocana poate completa preparatul pentru o masa satioasa.

Ingrediente

Portii:
Supa
  • 350 gr bob uscat
  • 6 buc usturoi
  • dupa gust sare
  • 2 lingurite chimion macinat
  • 2 lingurite boia
  • 60 ml ulei
  • 1.5 l apa
  • 40 ml suc de lamaie
  • 1bob uscat
    350 gr
  • 2usturoi
    6 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4chimion macinat
    2 lingurite
  • 5boia
    2 lingurite
  • 6ulei
    60 ml
  • 7apa
    1.5 l
  • 8suc de lamaie
    40 ml
SErvire
  • dupa gust ulei de masline
  • dupa gust chimion macinat
  • dupa gust boia
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1ulei de masline
    dupa gust
  • 2chimion macinat
    dupa gust
  • 3boia
    dupa gust
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol supa, melamina, 14 cm - Viejo Valle
42 leiÎn stoc
Set condimente 12 piese, sticla, cu suport
190 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.