Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba alba de perisoare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba alba de perisoare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba alba de perisoare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

982 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Exact, doar o ciorba de perisoare..dar alba!

Ciorba alba de perisoare

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Exact, doar o ciorba de perisoare..dar alba!

Ingrediente

Portii:
ciorba
  • 1 lingura untura
  • 1 buc pastarnac
  • 2 buc morcovi
  • 100 gr telina
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc tija telina apio
  • dupa gust sare
  • 2.5 l apa
  • 500 ml bors
  • 1 legatura marar
  • 1untura
    1 lingura
  • 2pastarnac
    1 buc
  • 3morcovi
    2 buc
  • 4telina
    100 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6tija telina apio
    2 buc
  • 7sare
    dupa gust
  • 8apa
    2.5 l
  • 9bors
    500 ml
  • 10marar
    1 legatura
perisoarele
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 lingura orez
  • 1 buc albus de ou
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1carne tocata de porc
    500 gr
  • 2orez
    1 lingura
  • 3albus de ou
    1 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
pentru dres
  • 3 buc galbenus de ou
  • 180 ml smantana pentru gatit
  • 1galbenus de ou
    3 buc
  • 2smantana pentru gatit
    180 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Polonic, lemn de acacia, 35cm - Zokura
38 leiÎn stoc
Polonic supa, silicon, 31 cm - Staub
95 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Polonic, inox, 33,5 cm - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Polonic inox, 28 cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Polonic inox, 43 cm - de Buyer
168 leiÎn stoc
Polonic inox, 28,2 cm - de Buyer
56 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 45 cm - de Buyer
163 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 35 cm - de Buyer
129 leiÎn stoc
Tel inox, 41,5 cm - de Buyer
136 leiÎn stoc
Tel, 30,8 cm, "Gentle" - Westmark
35 leiÎn stoc
Tel inox, 27,6cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
115 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.