Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Briose-negresa cu gem

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Briose-negresa cu gem
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Briose-negresa cu gem

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

42 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit aceste briose ca pe un fusion intre briose si negresa. Negresa pe care o stiu eu, caci sunt multe versiuni, are un blat de cacao la care folosesc doar galbenusuri, un strat de bezea inalt, plus o glazura de ciocolata. La aceste briose, am adaugat si gem de zmeura in aluat. Ce incantare cand musti din briosa si simti zmeura! Mi-am dorit sa aduc acel strat de bezea inalt de la negresa la briosa, asa ca am format cu un dui stelat acele moate inalte de bezea si le-am copt la foc mic, cu usa cuptorului intredeschisa. Le-am glazura cu ciocolata, ca sa pastrez acea tusa finala de la negresa. Au iesit tare bune, va invit si pe voi sa le incercati!

Briose-negresa cu gem

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

42 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit aceste briose ca pe un fusion intre briose si negresa. Negresa pe care o stiu eu, caci sunt multe versiuni, are un blat de cacao la care folosesc doar galbenusuri, un strat de bezea inalt, plus o glazura de ciocolata. La aceste briose, am adaugat si gem de zmeura in aluat. Ce incantare cand musti din briosa si simti zmeura! Mi-am dorit sa aduc acel strat de bezea inalt de la negresa la briosa, asa ca am format cu un dui stelat acele moate inalte de bezea si le-am copt la foc mic, cu usa cuptorului intredeschisa. Le-am glazura cu ciocolata, ca sa pastrez acea tusa finala de la negresa. Au iesit tare bune, va invit si pe voi sa le incercati!

Ingrediente

Portii:
Pentru blat:
  • 250 gr unt
  • 40 gr indulcitor pudra
  • praf de sare
  • 6 buc galbenus de ou
  • 7 gr praf de copt
  • 90 ml lapte
  • 25 gr cacao
  • 120 gr faina
  • dupa gust gem de zmeura
  • 1unt
    250 gr
  • 2indulcitor pudra
    40 gr
  • 3sare
    praf de
  • 4galbenus de ou
    6 buc
  • 5praf de copt
    7 gr
  • 6lapte
    90 ml
  • 7cacao
    25 gr
  • 8faina
    120 gr
  • 9gem de zmeura
    dupa gust
Pentru bezea:
  • 6 buc albus de ou
  • praf de sare
  • 60 gr indulcitor pudra
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1albus de ou
    6 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3indulcitor pudra
    60 gr
  • 4zeama de lamaie
    1 lingura
decor
  • dupa gust ciocolata amaruie
  • 1ciocolata amaruie
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.