Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de rata cu mere si legume, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpe de rata cu mere si legume, la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de rata cu mere si legume, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

2 ore 10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit aceste pulpe de rata astfel: mai intai le-am marinat doua ore cu vin rose, dulceata de gutui, sare de mare cu oregano si susan si ulei de masline. Apoi le-am dat la cuptor pe pat de mere Starkrimson, un soi de mere bune, gustoase, crocante, dulci, si alte legume.

Pulpe de rata cu mere si legume, la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

2 ore 10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Carne , Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit aceste pulpe de rata astfel: mai intai le-am marinat doua ore cu vin rose, dulceata de gutui, sare de mare cu oregano si susan si ulei de masline. Apoi le-am dat la cuptor pe pat de mere Starkrimson, un soi de mere bune, gustoase, crocante, dulci, si alte legume.

Ingrediente

Portii:
Pentru marinada:
  • dupa gust sare de mare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite dulceata de gutui
  • 120 ml vin rose
  • 1sare de mare
    dupa gust
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3dulceata de gutui
    2 lingurite
  • 4vin rose
    120 ml
In plus:
  • 2 buc pulpe de rata
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 buc cartofi
  • 0.5 buc dovlecei
  • 1 buc morcovi
  • 2 buc mere rosii
  • dupa gust sare
  • 150 ml vin rose
  • 150 ml apa
  • 1pulpe de rata
    2 buc
  • 2ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 3cartofi
    2 buc
  • 4dovlecei
    0.5 buc
  • 5morcovi
    1 buc
  • 6mere rosii
    2 buc
  • 7sare
    dupa gust
  • 8vin rose
    150 ml
  • 9apa
    150 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Vas pentru paine, fonta, 27x24 cm, Rosu - LAVA
530 leiÎn stoc
Feliator mere/pere, "Divisorex" - Westmark
88 leiÎn stoc
Razatoare pentru mere, sticla - Borgonovo
29 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 7000D - Miyabi
835 leiÎn stoc
Set 3 tavi panare, inox, 15x22x3cm - Zokura
89 leiÎn stoc
Seringa pentru carne, 50 ml - Westmark
83 leiÎn stoc
Dispozitiv fragezire carne - Westmark
145 leiÎn stoc
Shaker pentru dressing salata, 240 ml - OXO
65 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.