Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gibanica - Placinta cu branza sarata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mumu20

330 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Gibanica - Placinta cu branza sarata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gibanica - Placinta cu branza sarata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mumu20

330 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Gibanica este o placinta traditionala cu branza, specifica bucatariei balcanice. Se poate prepara atat in varianta dulce, cat si sarata. Aceasta reteta este varianta sarata, cu branzeturi si foi de placinta, fiind perfecta pentru o gustare satioasa sau un aperitiv delicios.

Gibanica - Placinta cu branza sarata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Gibanica este o placinta traditionala cu branza, specifica bucatariei balcanice. Se poate prepara atat in varianta dulce, cat si sarata. Aceasta reteta este varianta sarata, cu branzeturi si foi de placinta, fiind perfecta pentru o gustare satioasa sau un aperitiv delicios.

Ingrediente

Portii:
Pentru umplutura
  • 450 gr telemea
  • 3 buc oua
  • 8 gr praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • praf de sare
  • 500 gr foi de placinta
  • 1telemea
    450 gr
  • 2oua
    3 buc
  • 3praf de copt
    8 gr
  • 4lapte
    100 ml
  • 5ulei
    80 ml
  • 6sare
    praf de
  • 7foi de placinta
    500 gr
Pentru stropit foile
  • 200 ml apa minerala
  • 3 linguri ulei
  • 1apa minerala
    200 ml
  • 2ulei
    3 linguri
Pentru fata placintei
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura ulei
  • dupa gust seminte
  • 1galbenus de ou
    1 buc
  • 2lapte
    1 lingura
  • 3ulei
    1 lingura
  • 4seminte
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Tel, plastic, 31cm, "Gallant" - Westmark
45 leiÎn stoc
Tel inox, 31,5cm, "Gallant" - Westmark
43 leiÎn stoc
Tel, inox, 18,3cm, "Good Grips" - OXO
39 leiÎn stoc
Tel inox, 24cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
95 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Staub
72 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.