Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui in sos Barbeque cu bourbon, gatit la slow cooker

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2343 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui in sos Barbeque cu bourbon, gatit la slow cooker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui in sos Barbeque cu bourbon, gatit la slow cooker

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2343 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

5 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Carnea de pui marinata uscat este gatita lent timp de 5 ore in sos barbque, preparat din ketchup, bourbon, mustar si ceapa. Un preparat simplu si delicios, perfect pentru o masa savuroasa. Se poate servi cu salata, legume gatite la abur sau o paine.

Pui in sos Barbeque cu bourbon, gatit la slow cooker

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

5 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Carnea de pui marinata uscat este gatita lent timp de 5 ore in sos barbque, preparat din ketchup, bourbon, mustar si ceapa. Un preparat simplu si delicios, perfect pentru o masa savuroasa. Se poate servi cu salata, legume gatite la abur sau o paine.

Ingrediente

Portii:
Carne
  • 20 gr zahar brut
  • 2 lingurite pudra de ceapa
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingurita boia iute
  • dupa gust piper macinat
  • 1 kg ciocanele de pui
  • 1zahar brut
    20 gr
  • 2pudra de ceapa
    2 lingurite
  • 3usturoi pudra
    1 lingurita
  • 4sare
    dupa gust
  • 5boia iute
    0.5 lingurita
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7ciocanele de pui
    1 kg
Sos Barbeque
  • 15 ml ulei
  • 1 buc ceapa
  • 250 ml ketchup
  • 10 gr zahar brut
  • 30 ml bourbon
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 1ulei
    15 ml
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3ketchup
    250 ml
  • 4zahar brut
    10 gr
  • 5bourbon
    30 ml
  • 6mustar de Dijon
    1 lingura
  • 7fulgi de ardei iute
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Solnita, ceramica, 11cm, Clay - Emile Henry
130 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 11cm, Truffle - Emile Henry
130 leiÎn stoc
Sort "Count the memories, not calories"
128 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.