Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare cu smantana si oua

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ioana

124 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Ciorba de perisoare cu smantana si oua
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare cu smantana si oua

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ioana

124 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de perisoare este un preparat romanesc cu un gust ademenitor. Eu am personalizat-o putin, adaugandu-i un amestec de smantana cu oua batute, care a facut-o si mai aratoasa, si mai gustoasa. Este o ciorba mai usoara, nu foarte grasa.

Ciorba de perisoare cu smantana si oua

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ioana
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de perisoare este un preparat romanesc cu un gust ademenitor. Eu am personalizat-o putin, adaugandu-i un amestec de smantana cu oua batute, care a facut-o si mai aratoasa, si mai gustoasa. Este o ciorba mai usoara, nu foarte grasa.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr carne tocata amestec porc-vita
  • 150 gr orez
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 6 buc oua
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust marar
  • dupa gust leustean
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei
  • 4 buc ceapa
  • 5 buc cartofi
  • 150 ml ulei
  • 2.5 l apa
  • 300 ml bors
  • 250 ml bulion
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita condiment Vegeta
  • 400 gr taitei cuiburi
  • 1carne tocata amestec porc-vita
    800 gr
  • 2orez
    150 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5oua
    6 buc
  • 6patrunjel
    dupa gust
  • 7marar
    dupa gust
  • 8leustean
    dupa gust
  • 9morcovi
    1 buc
  • 10ardei
    1 buc
  • 11ceapa
    4 buc
  • 12cartofi
    5 buc
  • 13ulei
    150 ml
  • 14apa
    2.5 l
  • 15bors
    300 ml
  • 16bulion
    250 ml
  • 17smantana
    3 linguri
  • 18condiment Vegeta
    1 lingurita
  • 19taitei cuiburi
    400 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.