Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tagliatelle cu creveti, unt aromatizat, sos de rosii, vin si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tagliatelle cu creveti, unt aromatizat, sos de rosii, vin si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tagliatelle cu creveti, unt aromatizat, sos de rosii, vin si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Tagliatelle cu creveti caliti in unt aromatizat cu usturoi verde si patrunjel, sos de rosii, suc de lamaie, vin alb, demisec si parmezan. O bunatate!

Tagliatelle cu creveti, unt aromatizat, sos de rosii, vin si parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Tagliatelle cu creveti caliti in unt aromatizat cu usturoi verde si patrunjel, sos de rosii, suc de lamaie, vin alb, demisec si parmezan. O bunatate!

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr paste tagliatelle
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 250 gr creveti decorticati
  • 2 crengute de usturoi verde
  • 10 crengute de patrunjel
  • 40 gr unt
  • dupa gust piper
  • 1 buc lamai
  • 400 ml sos de rosii
  • 50 ml vin alb demisec
  • 60 gr parmezan
  • 1paste tagliatelle
    200 gr
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4creveti decorticati
    250 gr
  • 5usturoi verde
    2 crengute de
  • 6patrunjel
    10 crengute de
  • 7unt
    40 gr
  • 8piper
    dupa gust
  • 9lamai
    1 buc
  • 10sos de rosii
    400 ml
  • 11vin alb demisec
    50 ml
  • 12parmezan
    60 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Lingura paste, inox, 32 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Masina paste "iPasta" - Imperia
490 leiÎn stoc
Masina paste - Kitchen Craft
254 leiÎn stoc
Accesoriu masina paste Ravioli 3cm - Imperia
290 leiÎn stoc
Decantor sticla, 1,7L - Anilar
58 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Evolution" - Peugeot
199 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Ibis" - Peugeot
355 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Bouquet" - Peugeot
315 leiÎn stoc
Masina pentru razuit "Exklusiv" - Westmark
275 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.