Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Dong'an

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2368 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Dong'an
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Dong'an

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2368 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Dong'an chicken sau Pui Dong'an este o mancare traditionala chinezeasca, preparata din carne de pui prefiarta si apoi prajita impreuna cu ghimbir, ceapa, usturoi si aromate cu piper Sichuan. Vinul de orez si otetul de orez negru ajusteaza aciditatea. Corianadrul si uleiul de susan adaugate la final imbogatesc gustul.

Pui Dong'an

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Dong'an chicken sau Pui Dong'an este o mancare traditionala chinezeasca, preparata din carne de pui prefiarta si apoi prajita impreuna cu ghimbir, ceapa, usturoi si aromate cu piper Sichuan. Vinul de orez si otetul de orez negru ajusteaza aciditatea. Corianadrul si uleiul de susan adaugate la final imbogatesc gustul.

Ingrediente

Portii:
Fierbere
  • 600 gr carne de pui
  • 1 l apa
  • 2 buc ceapa verde
  • 15 gr ghimbir
  • 1carne de pui
    600 gr
  • 2apa
    1 l
  • 3ceapa verde
    2 buc
  • 4ghimbir
    15 gr
Prajire
  • 15 ml ulei
  • 15 gr ghimbir
  • 5 gr piper Sichuan
  • 30 ml vin de orez Shaoxing
  • 20 ml otet de orez negru
  • 1 buc ceapa rosie
  • dupa gust sare
  • dupa gust ardei iute uscat
  • 15 gr usturoi
  • 150 ml apa
  • 30 gr ceapa verde
  • 15 gr coriandru
  • 15 ml ulei de susan
  • 1ulei
    15 ml
  • 2ghimbir
    15 gr
  • 3piper Sichuan
    5 gr
  • 4vin de orez Shaoxing
    30 ml
  • 5otet de orez negru
    20 ml
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7sare
    dupa gust
  • 8ardei iute uscat
    dupa gust
  • 9usturoi
    15 gr
  • 10apa
    150 ml
  • 11ceapa verde
    30 gr
  • 12coriandru
    15 gr
  • 13ulei de susan
    15 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mini-Wok, fonta, 16cm, Graphite Grey - Staub
420 leiÎn stoc
Mini-Wok, fonta, 16cm, Black - Staub
420 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 10 piese - Zwilling
260 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 5 piese - Zwilling
180 leiÎn stoc
Set 4 cupe masurare - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Set 10 linguri de masurare - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.