Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gevrek Simit Pogaca

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2368 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gevrek Simit Pogaca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gevrek Simit Pogaca

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2368 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Gevrek simit este varianta cu umplutura a celebrilor covrigi turcesti Simit. La fel ca si la Simit, aluatul umplut si modelat sub forma de baton este scufundat in melasa de struguri- pekmez si acoperit cu seminte de susan, pentru a obtine crusta crocanta, caracteristica. Un produs de patiserie delicios, care merita incercat.

Gevrek Simit Pogaca

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Gevrek simit este varianta cu umplutura a celebrilor covrigi turcesti Simit. La fel ca si la Simit, aluatul umplut si modelat sub forma de baton este scufundat in melasa de struguri- pekmez si acoperit cu seminte de susan, pentru a obtine crusta crocanta, caracteristica. Un produs de patiserie delicios, care merita incercat.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 300 ml lapte
  • 1 buc oua
  • 35 gr unt
  • 5 gr drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 350 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 1lapte
    300 ml
  • 2oua
    1 buc
  • 3unt
    35 gr
  • 4drojdie
    5 gr
  • 5zahar
    1 lingurita
  • 6faina
    350 gr
  • 7sare
    1 lingurita
Umplutura
  • 200 gr branza Feta
  • 40 gr frunze de ceapa verde
  • 1branza Feta
    200 gr
  • 2frunze de ceapa verde
    40 gr
Crusta
  • 40 ml melasa de struguri
  • 40 ml apa
  • 60 gr susan alb
  • 1melasa de struguri
    40 ml
  • 2apa
    40 ml
  • 3susan alb
    60 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Hartie de copt, 20m/38 cm - ALUFIX
21 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
380 leiÎn stoc
Satar, 15 cm, inox - Kitchen Craft
84 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "All Star", Silver - Zwilling
590 leiÎn stoc
Satar 19cm, "Duo", Rosu - Pirge
150 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa protectie silicon - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Manusa protectie silicon  - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, silicon, Negru - OXO
58 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.