Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Canederli, galuste din paine uscata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

1068 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Canederli, galuste din paine uscata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Canederli, galuste din paine uscata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

1068 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Canederli sunt galuste pe baza de paine uscata uscata, oua si lapte plus alte ingrediente la alegere. Canederli este de fapt varianta italiana a galustelor germane Knödel sau austriece Tiroler Knödel. Originea lor este alpina si comuna in mai multe tari din regiune: Germania, Austria, Cehia si Slovacia. Sunt senzationale si adorate de copii.

Canederli, galuste din paine uscata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Canederli sunt galuste pe baza de paine uscata uscata, oua si lapte plus alte ingrediente la alegere. Canederli este de fapt varianta italiana a galustelor germane Knödel sau austriece Tiroler Knödel. Originea lor este alpina si comuna in mai multe tari din regiune: Germania, Austria, Cehia si Slovacia. Sunt senzationale si adorate de copii.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr paine
  • 1 buc ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 20 gr unt
  • 80 gr kaiser
  • 250 ml lapte
  • 2 buc oua
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 1paine
    250 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3ulei
    1 lingura
  • 4unt
    20 gr
  • 5kaiser
    80 gr
  • 6lapte
    250 ml
  • 7oua
    2 buc
  • 8patrunjel
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
  • 10sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie fonta, 26cm, Black - Staub
780 leiÎn stoc
Prajitor de paine Onyx Duplex, 1400W - Unold
270 leiÎn stoc
Cutit paine 23 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Tocator paine, lemn, 36x24cm - Anilar
98 leiÎn stoc
Polonic supa, silicon, 31 cm - Staub
95 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.