Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu fructe

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1041 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu fructe
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu fructe

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1041 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Un tort de toamna delicios si parfumat, cu blat cu nuci si migdale, o crema onctuoasa cu mascarpone, ciocolata alba si coulis de mure, sirop cu pere si vin spumant, decorat cu frisca si multe fructe. Blatul l-am indulcit doar cu suc de pere (productie proprie) si mi-a placut mult cum a iesit.

Tort cu fructe

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un tort de toamna delicios si parfumat, cu blat cu nuci si migdale, o crema onctuoasa cu mascarpone, ciocolata alba si coulis de mure, sirop cu pere si vin spumant, decorat cu frisca si multe fructe. Blatul l-am indulcit doar cu suc de pere (productie proprie) si mi-a placut mult cum a iesit.

Ingrediente

Portii:
pentru blat
  • 6 buc oua
  • praf de sare
  • 100 ml suc de pere
  • 120 ml ulei
  • 2 lingurite vanilie
  • 7 gr praf de copt
  • 100 gr faina
  • 50 gr nuci macinate
  • 50 gr migdale pudra
  • 1oua
    6 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3suc de pere
    100 ml
  • 4ulei
    120 ml
  • 5vanilie
    2 lingurite
  • 6praf de copt
    7 gr
  • 7faina
    100 gr
  • 8nuci macinate
    50 gr
  • 9migdale pudra
    50 gr
Pentru insiropat:
  • 500 ml apa
  • 100 ml vin spumant
  • 1 buc pere
  • 1apa
    500 ml
  • 2vin spumant
    100 ml
  • 3pere
    1 buc
Pentru crema cu mure:
  • 120 ml cuvertura de ciocolata alba
  • 250 ml frisca lichida
  • 125 gr branza Mascarpone
  • 50 gr coulis de mure
  • 1cuvertura de ciocolata alba
    120 ml
  • 2frisca lichida
    250 ml
  • 3branza Mascarpone
    125 gr
  • 4coulis de mure
    50 gr
Pentru crema alba:
  • 200 ml frisca lichida
  • 125 gr branza Mascarpone
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2branza Mascarpone
    125 gr
Pentru decor:
  • 1 buc pere
  • 1 buc piersici
  • 4 buc smochine
  • 1 buc kiwi
  • 1 buc mango
  • 1pere
    1 buc
  • 2piersici
    1 buc
  • 3smochine
    4 buc
  • 4kiwi
    1 buc
  • 5mango
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.