Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Raviolli de spanac cu umplutura de ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Noaa

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Raviolli de spanac cu umplutura de ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Raviolli de spanac cu umplutura de ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Noaa

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta potrivita pentru orice sezon si foarte versatila!

Raviolli de spanac cu umplutura de ciuperci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Noaa
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta potrivita pentru orice sezon si foarte versatila!

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 100 gr spanac
  • 300 gr faina
  • 2 buc galbenus de ou
  • praf de sare
  • 1spanac
    100 gr
  • 2faina
    300 gr
  • 3galbenus de ou
    2 buc
  • 4sare
    praf de
Umplutura
  • 300 gr ciuperci
  • 1 buc salota
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 30 gr unt
  • varf de cutit cimbru
  • 60 ml smantana pentru gatit
  • 100 gr branza Ricotta
  • 3 buc chives
  • 1ciuperci
    300 gr
  • 2salota
    1 buc
  • 3usturoi
    1 catel
  • 4ulei
    3 linguri
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
  • 7unt
    30 gr
  • 8cimbru
    varf de cutit
  • 9smantana pentru gatit
    60 ml
  • 10branza Ricotta
    100 gr
  • 11chives
    3 buc
Sos
  • 50 gr unt
  • 60 ml smantana pentru gatit
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri parmezan
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust sare
  • 1unt
    50 gr
  • 2smantana pentru gatit
    60 ml
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4parmezan
    4 linguri
  • 5patrunjel
    dupa gust
  • 6sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Forma-cutter ravioli, 6 cm - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Forma 24 Ravioli Clasici cu facalet - Imperia
125 leiÎn stoc
Forma 36 Ravioli Clasici cu facalet - Imperia
125 leiÎn stoc
Forma 12 Ravioli mari cu facalet - Imperia
125 leiÎn stoc
Accesoriu masina paste Ravioli 3cm - Imperia
290 leiÎn stoc
Accesoriu masina paste Ravioli 5cm - Imperia
290 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 46 cm, lemn de fag - Westmark
79 leiÎn stoc
Vas pentru pudrat, 750 ml - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc
Recipient depozitare 750 g - Westmark
95 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.