Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Hong Shao Rou - Piept de porc lipicios, in stil chinezesc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Roberta

37 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Hong Shao Rou - Piept de porc lipicios, in stil chinezesc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Hong Shao Rou - Piept de porc lipicios, in stil chinezesc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Roberta

37 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Piept de porc chinezesc, lipicios este un preparat aromat si savuros, in care bucatile de porc sunt gatite lent intr-un amestec dulce-sarat cu sos de soia, ghimbir, ceapa verde si usturoi, pana devin fragede si acoperite cu o glazura groasa si lucioasa.

Hong Shao Rou - Piept de porc lipicios, in stil chinezesc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Piept de porc chinezesc, lipicios este un preparat aromat si savuros, in care bucatile de porc sunt gatite lent intr-un amestec dulce-sarat cu sos de soia, ghimbir, ceapa verde si usturoi, pana devin fragede si acoperite cu o glazura groasa si lucioasa.

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr piept de porc
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri zahar brut
  • 4 felii ghimbir
  • 6 catei usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 buc foi de dafin
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 2 buc anason stelat
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura sos de soia dark
  • 1 lingura sos de stridii
  • 1 lingura otet de orez
  • 1piept de porc
    700 gr
  • 2ulei
    3 linguri
  • 3zahar brut
    3 linguri
  • 4ghimbir
    4 felii
  • 5usturoi
    6 catei
  • 6ceapa verde
    1 legatura
  • 7foi de dafin
    3 buc
  • 8baton de scortisoara
    1 buc
  • 9anason stelat
    2 buc
  • 10sos de soia
    2 linguri
  • 11sos de soia dark
    1 lingura
  • 12sos de stridii
    1 lingura
  • 13otet de orez
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cleste pentru gatit, inox, 30 cm - Grunwerg
94 leiÎn stoc
Set 10 linguri de masurare - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 5 piese - Zwilling
180 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Stella", Black - Tiseco
64 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.