Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de fasole galbena

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

PanaCris

87 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Ciorba de fasole galbena
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de fasole galbena

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

PanaCris

87 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Eiii, dilema ciorba sau supa, continua! ;) Mno, pentru noi, astia din Banat si Ardeal, sau cel putin pentru mine :D supa, e supa clara, din pui/vita cu taitei (fidea!) sau galuste, legumele si carnea se scot din supa si se servesc alaturi, fiecare savurand ce poftesete alaturi de zama limpede. Iar ciorba e cu carne, sau fara dar cu multe legume, acrita in cel mai bun caz, doar cu bulion din rosii ;) Asa ca va las pe voi sa apreciati cum credeti de cuviinta ;) Oricum ar fi, e tare bunaaa! ;)

Ciorba de fasole galbena

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Eiii, dilema ciorba sau supa, continua! ;) Mno, pentru noi, astia din Banat si Ardeal, sau cel putin pentru mine :D supa, e supa clara, din pui/vita cu taitei (fidea!) sau galuste, legumele si carnea se scot din supa si se servesc alaturi, fiecare savurand ce poftesete alaturi de zama limpede. Iar ciorba e cu carne, sau fara dar cu multe legume, acrita in cel mai bun caz, doar cu bulion din rosii ;) Asa ca va las pe voi sa apreciati cum credeti de cuviinta ;) Oricum ar fi, e tare bunaaa! ;)

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg fasole galbena pastai
  • 2 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc ardei kapia
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 100 gr pastarnac
  • 100 gr telina
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 lingura marar
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura sare de mare
  • 250 ml bulion
  • 1 lingurita piper macinat
  • 3 l apa
  • 1fasole galbena pastai
    1 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4ardei kapia
    1 buc
  • 5morcovi
    2 buc
  • 6radacina de patrunjel
    1 buc
  • 7pastarnac
    100 gr
  • 8telina
    100 gr
  • 9boia dulce
    1 lingura
  • 10leustean
    1 legatura
  • 11patrunjel
    1 lingura
  • 12marar
    1 lingura
  • 13ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 14sare de mare
    1 lingura
  • 15bulion
    250 ml
  • 16piper macinat
    1 lingurita
  • 17apa
    3 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Decojitor inox, 18 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
98 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 09:18
Ciorba
Asta-i ciorba minunata si gustoasa, buna de mancat rece din frigider ! Vara...
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.