1006 retete postate
1006 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareUntul de cacao si untul de cocos se pun intr-un vas si se topesc pe baie de aburi, se lasa putin la racit.
Untul de cacao si untul de cocos se pun intr-un vas si se topesc pe baie de aburi, se lasa putin la racit.
In bolul de mixer, se mixeaza ouale cu mierea un minut. Se adauga pe rand zaharul de cocos, condimentele de turta dulce, coaja rasa de la o portocala, esenta de rom, esenta de vanilie, cardamonul, untul topit si putin racit, cacaua, faina de tapioca, cea de cocos si praful de copt si se mixeaza in continuare, pana la omogenizare.
In bolul de mixer, se mixeaza ouale cu mierea un minut. Se adauga pe rand zaharul de cocos, condimentele de turta dulce, coaja rasa de la o portocala, esenta de rom, esenta de vanilie, cardamonul, untul topit si putin racit, cacaua, faina de tapioca, cea de cocos si praful de copt si se mixeaza in continuare, pana la omogenizare.
Se pune cate o lingura din compozitie in formele de briose, se presara bombonelele si se coc 20 de minute la 190°C sau pe programul de patiserie, pana se rumenesc frumos.
Se pune cate o lingura din compozitie in formele de briose, se presara bombonelele si se coc 20 de minute la 190°C sau pe programul de patiserie, pana se rumenesc frumos.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Untul de cacao si untul de cocos se pun intr-un vas si se topesc pe baie de aburi, se lasa putin la racit.
Untul de cacao si untul de cocos se pun intr-un vas si se topesc pe baie de aburi, se lasa putin la racit.
In bolul de mixer, se mixeaza ouale cu mierea un minut. Se adauga pe rand zaharul de cocos, condimentele de turta dulce, coaja rasa de la o portocala, esenta de rom, esenta de vanilie, cardamonul, untul topit si putin racit, cacaua, faina de tapioca, cea de cocos si praful de copt si se mixeaza in continuare, pana la omogenizare.
In bolul de mixer, se mixeaza ouale cu mierea un minut. Se adauga pe rand zaharul de cocos, condimentele de turta dulce, coaja rasa de la o portocala, esenta de rom, esenta de vanilie, cardamonul, untul topit si putin racit, cacaua, faina de tapioca, cea de cocos si praful de copt si se mixeaza in continuare, pana la omogenizare.
Se pune cate o lingura din compozitie in formele de briose, se presara bombonelele si se coc 20 de minute la 190°C sau pe programul de patiserie, pana se rumenesc frumos.
Se pune cate o lingura din compozitie in formele de briose, se presara bombonelele si se coc 20 de minute la 190°C sau pe programul de patiserie, pana se rumenesc frumos.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!