Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paprikas de galbiori cu nokedli unguresc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

noemi

2 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Paprikas de galbiori cu nokedli unguresc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paprikas de galbiori cu nokedli unguresc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

noemi

2 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aceasta reteta imi aduce aminte de copilarie - duminicile de vara cand tata venea acasa din padure cu galbiori proaspat culesi si bunica facea paprikas cu "nokedli" - fratele unguresc al "spaetzle"-ului german, un aluat pe baza de smantana, ou si faina, dat prin razatoare si fiert in apa.

Paprikas de galbiori cu nokedli unguresc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

noemi
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Aceasta reteta imi aduce aminte de copilarie - duminicile de vara cand tata venea acasa din padure cu galbiori proaspat culesi si bunica facea paprikas cu "nokedli" - fratele unguresc al "spaetzle"-ului german, un aluat pe baza de smantana, ou si faina, dat prin razatoare si fiert in apa.

Ingrediente

Portii:
  • 2 linguri smantana
  • 200 gr faina
  • 2 buc oua
  • 500 gr ciuperci galbiori
  • 1 buc ceapa
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 2 lingurite boia afumata
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 buc rosii
  • 1 buc ardei gras
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1smantana
    2 linguri
  • 2faina
    200 gr
  • 3oua
    2 buc
  • 4ciuperci galbiori
    500 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6smantana pentru gatit
    200 ml
  • 7boia afumata
    2 lingurite
  • 8boia dulce
    1 lingura
  • 9patrunjel
    1 legatura
  • 10rosii
    2 buc
  • 11ardei gras
    1 buc
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper
    dupa gust
  • 14unt
    1 lingurita
  • 15ulei de masline
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Razatoare aluat, inox "Spätzle" - Westmark
79 leiÎn stoc
Perie pentru curatat legume - OXO
34 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 24 cm - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/6,2L - AMT Gastroguss
370 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,2L - AMT Gastroguss
415 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/4,1L - AMT Gastroguss
360 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 26cm/6,6L - AMT Gastroguss
470 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.