Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui cu ciuperci si salvie in sos de branza

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Piept de pui cu ciuperci si salvie in sos de branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui cu ciuperci si salvie in sos de branza

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Am vazut aceasta reteta preparata chiar de Radu Anton Roman, intr-o emisiune cu invitati pasionati de bucataria romaneasca, acum cativa ani. O reteta fabuloasa, savuroasa si surprinzator... Cu un “pacat” insa: este destul de... Satioasa! Combinatia de pui, ciuperci, vin si smantana, parfumata cu verdeata si cimbru, este senzationala, asa ca va recomand cu multa caldura sa o incercati si voi.

Piept de pui cu ciuperci si salvie in sos de branza

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Party , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Am vazut aceasta reteta preparata chiar de Radu Anton Roman, intr-o emisiune cu invitati pasionati de bucataria romaneasca, acum cativa ani. O reteta fabuloasa, savuroasa si surprinzator... Cu un “pacat” insa: este destul de... Satioasa! Combinatia de pui, ciuperci, vin si smantana, parfumata cu verdeata si cimbru, este senzationala, asa ca va recomand cu multa caldura sa o incercati si voi.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc piept de pui
  • 400 gr ciuperci murate
  • 125 gr crema de branza
  • 100 gr branza mozzarella
  • 30 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 400 ml vin alb
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 4 linguri faina
  • 15 frunze salvie
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 lingura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1piept de pui
    1 buc
  • 2ciuperci murate
    400 gr
  • 3crema de branza
    125 gr
  • 4branza mozzarella
    100 gr
  • 5unt
    30 gr
  • 6ulei
    2 linguri
  • 7usturoi
    4 catei
  • 8vin alb
    400 ml
  • 9smantana pentru gatit
    200 ml
  • 10faina
    4 linguri
  • 11salvie
    15 frunze
  • 12cimbru
    1 crenguta de
  • 13patrunjel
    1 lingura
  • 14sare
    dupa gust
  • 15piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:48
Super!
Tare satioasa si pe gustul meu! Multumim!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 05:31
foarte gustoasa
imi lasa gura apa numai cand citesc ingredientele
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.