( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Lintea, ingredientul vedeta al acestei supe, este un aliment nutritiv si versatil, prin multitudinea de soiuri si posibilitati de preparare. In aceasta reteta lintea este gatita intr-un amestec aromat de ceapa, morcovi, usturoi, rosii, chimion, pudra de curry si cimbru. Recomand lintea verde deoarece prin fierbere bobul isi pastreaza forma. In aceasta reteta urmarim sa creem diferite texturi, si de aceea avem nevoie de o linte cu bob ferm. Dupa ce lintea si legumele sunt fierte, o parte din supa este transformata intr-un sos cremos, care da o consistenta supei si totodata un contrast de texturi. Frunzele de spanac se pot inlocui cu varza Kale, mangold sau alte frunze verzi, dupa preferinte. Gustul supei este inviorat de sucul de lamaie care ajusteaza aciditatea si intensifica aromele.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!