Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu branza dulce si merisoare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu branza dulce si merisoare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu branza dulce si merisoare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

35 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Mmmmmmm si yamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

Prajitura cu branza dulce si merisoare

( )( )( )( )( ) ( 0 )
februarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică
FEB.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Deserturi

Pregatire

35 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Ruxy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Mmmmmmm si yamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
februarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică
FEB.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 175 gr unt
  • 10 buc oua
  • 175 gr branza dulce
  • 1 praf de sare
  • 300 gr zahar
  • 2 buc lamai
  • 32 gr zahar vanilat
  • 400 gr faina
  • 5 gr praf de copt
  • 500 gr branza de vaca
  • 125 gr zahar pudra
  • 100 gr merisoare deshidratate
  • dupa gust zahar pudra
  • 1unt
    175 gr
  • 2oua
    10 buc
  • 3branza dulce
    175 gr
  • 4sare
    1 praf de
  • 5zahar
    300 gr
  • 6lamai
    2 buc
  • 7zahar vanilat
    32 gr
  • 8faina
    400 gr
  • 9praf de copt
    5 gr
  • 10branza de vaca
    500 gr
  • 11zahar pudra
    125 gr
  • 12merisoare deshidratate
    100 gr
  • 13zahar pudra
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.

    Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.

  • Pasul 2
    terminat

    Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.

    Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.

Nota

Se poate taia si calduta. Se pudreaza dupa dorinta (sau nu).

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.

    Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.

  • Pasul 2
    terminat

    Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.

    Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.

Nota

Se poate taia si calduta. Se pudreaza dupa dorinta (sau nu).

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.