1006 retete postate
1006 retete postate
Pregatire
35 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
FEB. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareBlatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.
Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.
Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.
Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.
Se poate taia si calduta. Se pudreaza dupa dorinta (sau nu).
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.
Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele (coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat). 7 oua mari se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune 175 gr de branza dulce, lingura cu lingura, pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt. Se unge o tava cu unt, se asaza blatul.
Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.
Umplutura: Se mixeaza apoi 500 gr de branza de vaci cu 3 oua mari, 125 gr de zahar pudra, coaja rasa de la o lamaie si 16 gr de zahar vanilat. Se pune umplutura deasupra, cu grija, sa o asezam peste tot. Ne putem ajuta de o spatula. Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180°C.
Se poate taia si calduta. Se pudreaza dupa dorinta (sau nu).
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!