Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Escalop boieresc

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Escalop boieresc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Escalop boieresc

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta de week-end: escalop boieresc... Un fel de mancare delicios, dar si foarte frumos. Ce poate fi mai potrivit pentru masa pe care o pregatesti familiei tale ? O masa pe cinste, o masa boiereasca !

Escalop boieresc

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

O reteta de week-end: escalop boieresc... Un fel de mancare delicios, dar si foarte frumos. Ce poate fi mai potrivit pentru masa pe care o pregatesti familiei tale ? O masa pe cinste, o masa boiereasca !

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg carne de vitel
  • 300 gr ciuperci
  • 250 gr cascaval
  • 10 buc rosii Cherry
  • 50 gr unt
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • varf de cutit boia
  • 2 crengute de patrunjel
  • 1 lingura patrunjel
  • 1carne de vitel
    1 kg
  • 2ciuperci
    300 gr
  • 3cascaval
    250 gr
  • 4rosii Cherry
    10 buc
  • 5unt
    50 gr
  • 6ulei
    3 linguri
  • 7faina
    3 linguri
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11boia
    varf de cutit
  • 12patrunjel
    2 crengute de
  • 13patrunjel
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oliviera 5 piese "Wien" - Westmark
115 leiÎn stoc
Dispozitiv fragezire carne - Westmark
145 leiÎn stoc
Dispozitiv fragezire carne
48 leiÎn stoc
Tigaie cu capac 24 cm - Vitesse
160 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
98 leiÎn stoc

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Tania
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 02:11
Escalop boieresc
Un adevărat răsfăț..!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Bibi Stanescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:52
Escalop
Bun, bun, bun de tot!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 05:07
Buna
Adevarat o masa boiereasca
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Jana Munteanu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 05:07
escalop? nu am facut niciodata
Este de fapt un altfel de snitel....cred ca o fi bun! o sa incerc si eu. Chiar am carne de manzat.....multumesc pentru reteta si mai ales ...idee
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.