Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort de portocale rosii cu mamaliga si rozmarin - By KitchenAid

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef
Tort de portocale rosii cu mamaliga si rozmarin - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort de portocale rosii cu mamaliga si rozmarin - By KitchenAid

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Acest tort neobisnuit este facut cu portocale gatite si pasate, rezultand o textura foarte umeda. Tortul va rezista timp de cateva zile intr-o cutie inchisa ermetic; poti chiar sa il congelezi. Foloseste gris sau faina de orez pentru mamaliga (in loc de malai), daca vrei.

Tort de portocale rosii cu mamaliga si rozmarin - By KitchenAid

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Acest tort neobisnuit este facut cu portocale gatite si pasate, rezultand o textura foarte umeda. Tortul va rezista timp de cateva zile intr-o cutie inchisa ermetic; poti chiar sa il congelezi. Foloseste gris sau faina de orez pentru mamaliga (in loc de malai), daca vrei.

Ingrediente

Portii:
  • 14 buc portocale rosii
  • 6 buc oua
  • 125 gr mamaliga
  • 125 gr migdale
  • 2 linguri rozmarin
  • 1 lingura praf de copt
  • 200 ml miere de acacia
  • dupa gust branza
  • 250 gr zahar
  • 1portocale rosii
    14 buc
  • 2oua
    6 buc
  • 3mamaliga
    125 gr
  • 4migdale
    125 gr
  • 5rozmarin
    2 linguri
  • 6praf de copt
    1 lingura
  • 7miere de acacia
    200 ml
  • 8branza
    dupa gust
  • 9zahar
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Forma de copt, otel, 23 cm - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 20 cm - Kitchen Craft
75 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 18 cm - Kitchen Craft
72 leiÎn stoc
Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Vas gradat, 500ml, "Gerda" - Westmark
42 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Set tacamuri 68 piese CULT MATTIERT - BSF
1680 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 20 cm - Kitchen Craft
69 leiÎn stoc
Set servire tort 4 in 1, sticla - Borgonovo
225 leiÎn stoc
Paleta inox, 30 cm - Kitchen Craft
68 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Charcoal - Emile Henry
464 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Bol inox, 4,8L, Polished - KitchenAid
480 leiÎn stoc
Forma tarta, inox, 20 cm - de Buyer
32 leiÎn stoc

Recenzii (2)

4.50
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (1)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Teo
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)( )
feb. 19, 04:54
Un preparat altfel.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cristina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 19, 04:26
Foarte buna
Am mancat o prajitura asemanatoare cand am fost in concediu in Grecia; nu stiam ca este atat de simplu de facut. Este foarte buna si chiar merge servita cu un cappuccino sau cu o cafea tare.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.