Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de pui en papillote cu sos aioli

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Pulpe de pui en papillote cu sos aioli
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui en papillote cu sos aioli

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Expresia “en papillote” provine din limba franceza si denumeste o metoda de a gati alimentele in hartie pergament. In romana, metoda se numeste “in papiota”, sau “in folie”. Alimentele potrivite pentru acest tip de gatit sunt, de obicei, cele care nu suporta mereu foarte bine, contactul direct cu sursa termica: fileuri de peste, piept de pui, fructe de mare, legume, dar eu am zis sa incerc pulpele de pui si bine am facut.Rezultatul este garantat , carnea isi pastreaza sucurile fara a se usca. Daca gatesti in hartie de copt( en papillote), nu mai ai nevoie sa folosesti uleiuri sau alte grasimi, preparatele se gatesc in grasimile proprii, care sunt naturale si se evidentiaza aroma si savoarea ingredientelor.

Pulpe de pui en papillote cu sos aioli

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Expresia “en papillote” provine din limba franceza si denumeste o metoda de a gati alimentele in hartie pergament. In romana, metoda se numeste “in papiota”, sau “in folie”. Alimentele potrivite pentru acest tip de gatit sunt, de obicei, cele care nu suporta mereu foarte bine, contactul direct cu sursa termica: fileuri de peste, piept de pui, fructe de mare, legume, dar eu am zis sa incerc pulpele de pui si bine am facut.Rezultatul este garantat , carnea isi pastreaza sucurile fara a se usca. Daca gatesti in hartie de copt( en papillote), nu mai ai nevoie sa folosesti uleiuri sau alte grasimi, preparatele se gatesc in grasimile proprii, care sunt naturale si se evidentiaza aroma si savoarea ingredientelor.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc pulpe de pui
  • 1 lingurita boia afumata iute
  • 130 ml ulei de masline
  • 7 catei usturoi
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 buc lamai
  • 1 lingura chimen macinat
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri iaurt
  • 2 crengute de salvie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 8 buc cartofi
  • 1pulpe de pui
    4 buc
  • 2boia afumata iute
    1 lingurita
  • 3ulei de masline
    130 ml
  • 4usturoi
    7 catei
  • 5galbenus de ou
    1 buc
  • 6lamai
    1 buc
  • 7chimen macinat
    1 lingura
  • 8mustar
    1 lingurita
  • 9iaurt
    3 linguri
  • 10salvie
    2 crengute de
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust
  • 13cartofi
    8 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:23
Pe gustul meu
Mmm ce bună trebuie să fie!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 02:11
Gustos
Un preparat gustos
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 05:06
iubesc combinatia de pui si salvie
delicios preparatul
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.