Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Aluat de paste - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Aluat de paste - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Aluat de paste - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

0 secunde

Preparare

10 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Usoara

Aluatul de paste facut in casa este rapid si usor de preparat. Asigura-te ca folosesti faina italiana de tip “00” (la noi este cunoscuta ca faina de tip “000”), pentru ca din celelalte tipuri de faina va rezulta un aluat gri si neatragator.

Aluat de paste - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

0 secunde

Preparare

10 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Aluatul de paste facut in casa este rapid si usor de preparat. Asigura-te ca folosesti faina italiana de tip “00” (la noi este cunoscuta ca faina de tip “000”), pentru ca din celelalte tipuri de faina va rezulta un aluat gri si neatragator.

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr faina
  • 3 buc oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1faina
    300 gr
  • 2oua
    3 buc
  • 3ulei de masline
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.