Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Shoko-Cioco

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura Shoko-Cioco
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Shoko-Cioco

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O prajitura (sau tortulet, cum vreti sa-i spuneti) cu ciocolata care se intrece pe ea... Blat moale, care nu necesita insiropare (pe astea le iubim cel mai mult, nu-i asa?) :)))), o crema densa, incredibil de ciocolatoasa, aromata cu caramel, totul invelit in frisca si ciocolata alba... Cum sa nu te topesti mancand?

Prajitura Shoko-Cioco

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Ruxy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O prajitura (sau tortulet, cum vreti sa-i spuneti) cu ciocolata care se intrece pe ea... Blat moale, care nu necesita insiropare (pe astea le iubim cel mai mult, nu-i asa?) :)))), o crema densa, incredibil de ciocolatoasa, aromata cu caramel, totul invelit in frisca si ciocolata alba... Cum sa nu te topesti mancand?

Ingrediente

Portii:
  • 255 gr unt
  • 130 gr faina
  • 100 gr fulgi de ciocolata amaruie
  • 3 linguri cacao
  • 5 linguri lapte condensat
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 buc oua
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 450 ml frisca lichida
  • 125 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura crema de caramel
  • 100 gr ciocolata alba
  • 1unt
    255 gr
  • 2faina
    130 gr
  • 3fulgi de ciocolata amaruie
    100 gr
  • 4cacao
    3 linguri
  • 5lapte condensat
    5 linguri
  • 6iaurt grecesc
    3 linguri
  • 7oua
    3 buc
  • 8esenta de vanilie
    dupa gust
  • 9sare
    1 praf de
  • 10praf de copt
    1 lingurita
  • 11frisca lichida
    450 ml
  • 12ciocolata neagra
    125 gr
  • 13crema de caramel
    1 lingura
  • 14ciocolata alba
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Forma de copt, otel, 25 cm - Kitchen Craft
95 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - de Buyer
115 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - OXO

Tel inox, 28 cm - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Tel inox, 28cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
115 leiÎn stoc
Spatula plastic, 34 cm - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.