Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Spuma de ricotta cu nutella

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Spuma de ricotta cu nutella
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Spuma de ricotta cu nutella

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

25 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Oauuu... Spuma de ricotta cu nutella este delicioasa!

Spuma de ricotta cu nutella

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

25 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Ruxy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Oauuu... Spuma de ricotta cu nutella este delicioasa!

Ingrediente

Portii:
  • 350 gr branza Ricotta
  • 400 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 8 gr zahar vanilat
  • 30 gr cacao
  • 2 ml esenta de rom
  • 3 linguri crema de ciocolata
  • 1branza Ricotta
    350 gr
  • 2frisca lichida
    400 ml
  • 3zahar pudra
    3 linguri
  • 4zahar vanilat
    8 gr
  • 5cacao
    30 gr
  • 6esenta de rom
    2 ml
  • 7crema de ciocolata
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.