Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Fasole scazuta cu ciolan dezosat

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
 chef profile img

SuperPlate

456 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Fasole scazuta cu ciolan dezosat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Fasole scazuta cu ciolan dezosat

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
chef profile img

SuperPlate

456 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Este un fel de mancare iubit de toti romanii si care nu lipseste din niciun restaurant romanesc.

Fasole scazuta cu ciolan dezosat

(*)(*)(*)(*)(*) ( 5 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
SuperPlate
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Este un fel de mancare iubit de toti romanii si care nu lipseste din niciun restaurant romanesc.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr fasole boabe
  • 1 buc morcovi
  • 2 buc ceapa
  • 2 felii radacina de telina
  • 1 buc ardei gras
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 frunza foi de dafin
  • 1 varf de cutit cimbru
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1.5 l apa
  • 700 gr ciolan afumat
  • 1fasole boabe
    500 gr
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4radacina de telina
    2 felii
  • 5ardei gras
    1 buc
  • 6pasta de rosii
    1 lingura
  • 7foi de dafin
    1 frunza
  • 8cimbru
    1 varf de cutit
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11ulei
    50 ml
  • 12marar
    1 legatura
  • 13apa
    1.5 l
  • 14ciolan afumat
    700 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/4,1L - AMT Gastroguss
360 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,2L - AMT Gastroguss
415 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 26cm/4,4L - AMT Gastroguss
365 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 10 cm - Zokura
17 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16cm - Zwilling
98 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16 cm - Zokura
23 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 18 cm - Zokura
25 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/a48bbf26-9acd-4bd5-a420-003274676a2d.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro learning to cook
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (5)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (5)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
learning to cook
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 02:10
Foarte buna. 🥰  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dulciuri cu Georgiana
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 21, 09:46
Mmmm! Ce buna e!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 21, 09:51
Miam miam
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 03:26
aproape ca ii simt gustul
foarte imbietoare
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 09:38
Arata super apetisant!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.