Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O reteta tipica italiana, de efect si foarte gustoasa, care se poate pregati in diferite variante, dupa imaginatia fiecaruia. Cannelloni se pot prepara fie ca fel principal, fie ca aperitiv, fie ca desert, in functie de umplutura si se pot umple cu aproape orice :carne, legume, branzeturi, creme, sau fructe .

Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

O reteta tipica italiana, de efect si foarte gustoasa, care se poate pregati in diferite variante, dupa imaginatia fiecaruia. Cannelloni se pot prepara fie ca fel principal, fie ca aperitiv, fie ca desert, in functie de umplutura si se pot umple cu aproape orice :carne, legume, branzeturi, creme, sau fructe .

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr paste cannelloni
  • 150 gr parmezan
  • 500 gr carne tocata amestec porc-vita
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr kaiser
  • 2 buc ceapa verde
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 0.5 buc gogosari
  • 0.5 buc telina
  • 5 catei usturoi
  • 200 gr rosii Cherry din conserva
  • 100 gr pasta de rosii
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingura patrunjel
  • 800 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 0.5 lingurita nucsoara macinata
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust pesmet
  • dupa gust boia
  • 1paste cannelloni
    250 gr
  • 2parmezan
    150 gr
  • 3carne tocata amestec porc-vita
    500 gr
  • 4ulei
    2 linguri
  • 5kaiser
    200 gr
  • 6ceapa verde
    2 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8morcovi
    1 buc
  • 9gogosari
    0.5 buc
  • 10telina
    0.5 buc
  • 11usturoi
    5 catei
  • 12rosii Cherry din conserva
    200 gr
  • 13pasta de rosii
    100 gr
  • 14oregano
    1 lingurita
  • 15patrunjel
    1 lingura
  • 16lapte
    800 ml
  • 17unt
    100 gr
  • 18faina
    2 linguri
  • 19nucsoara macinata
    0.5 lingurita
  • 20sare
    dupa gust
  • 21piper
    dupa gust
  • 22pesmet
    dupa gust
  • 23boia
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc
Vas sita pentru paste 24 cm - Demeyere
245 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 24 cm - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 28cm "ALBA" - Ballarini
340 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
30 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 03:28
Un preparat foarte muncit.Eu ador canneloni
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
SuperPlate
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 01:53
Felicitări!
Ce pofta mi-ați făcut, arată foarte bine!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.