Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine Floarea Soarelui

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Paine Floarea Soarelui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine Floarea Soarelui

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora 5 minute

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Aceasta reteta circula mult pe net, fie dulce, fie cu umplutura sarata. Este o paine... Mai de sarbatoare, zic eu. "...Pe langa faptul ca e o paine minunat de buna si pufoasa, cu coaja crocanta si aromata, mai e si frumoasa-ca un soare..." spunea cineva si credeti-ma ca avea dreptate. Aluatul se poate framanta cu mana sau cu robotul, asa cum am facut si eu. Daca nu ati testat-o inca, credeti-ma ca merita, merge de minune la masa de sarbatori.

Paine Floarea Soarelui

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

1 ora 5 minute

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Aceasta reteta circula mult pe net, fie dulce, fie cu umplutura sarata. Este o paine... Mai de sarbatoare, zic eu. "...Pe langa faptul ca e o paine minunat de buna si pufoasa, cu coaja crocanta si aromata, mai e si frumoasa-ca un soare..." spunea cineva si credeti-ma ca avea dreptate. Aluatul se poate framanta cu mana sau cu robotul, asa cum am facut si eu. Daca nu ati testat-o inca, credeti-ma ca merita, merge de minune la masa de sarbatori.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg faina
  • 530 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 2 buc oua
  • 14 gr drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 150 gr unt
  • 1 buc galbenus de ou
  • varf de cutit susan negru
  • 1faina
    1 kg
  • 2lapte
    530 ml
  • 3ulei
    80 ml
  • 4oua
    2 buc
  • 5drojdie uscata
    14 gr
  • 6zahar
    1 lingurita
  • 7sare
    2 lingurite
  • 8unt
    150 gr
  • 9galbenus de ou
    1 buc
  • 10susan negru
    varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Jana Munteanu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:47
Pâine. ....minunat
Eu făceam așa dar din aluat de cozonac cu finety.....acum ca mi-au crescut nepoatele nu mai fac
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dan Maria
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 04:30
Pâine Floarea Soarelui
Defapt este un cozonac ,arată ft bine și gustul deosebit
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 02:45
Superb
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.