Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi cu sos Carbonara la wok

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Cartofi cu sos Carbonara la wok
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi cu sos Carbonara la wok

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Gustosi si consistenti.

Cartofi cu sos Carbonara la wok

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Gustosi si consistenti.

Ingrediente

Portii:
  • 30 gr baza pentru paste carbonara
  • 500 gr cartofi
  • 150 ml apa
  • 400 ml lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 100 gr ceapa
  • 150 gr kaiser
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri spanac
  • 1baza pentru paste carbonara
    30 gr
  • 2cartofi
    500 gr
  • 3apa
    150 ml
  • 4lapte
    400 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
  • 7ceapa
    100 gr
  • 8kaiser
    150 gr
  • 9ulei
    4 linguri
  • 10spanac
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.