Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu blat din pesmet si cocos deshidratat, umplutura de tapioca si jeleu de struguri negri

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Prajitura cu blat din pesmet si cocos deshidratat, umplutura de tapioca si jeleu de struguri negri
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu blat din pesmet si cocos deshidratat, umplutura de tapioca si jeleu de struguri negri

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

35 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un desert delicios!!

Prajitura cu blat din pesmet si cocos deshidratat, umplutura de tapioca si jeleu de struguri negri

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

35 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Un desert delicios!!

Ingrediente

Portii:
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri nuca de cocos deshidratata
  • 4 buc oua
  • 300 gr zahar
  • praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr perle de tapioca
  • 5 linguri dulceata de coacaze
  • 100 gr struguri negri
  • 20 gr tort Gelee
  • 650 ml apa
  • 1pesmet
    2 linguri
  • 2nuca de cocos deshidratata
    2 linguri
  • 3oua
    4 buc
  • 4zahar
    300 gr
  • 5sare
    praf de
  • 6praf de copt
    1 lingurita
  • 7perle de tapioca
    100 gr
  • 8dulceata de coacaze
    5 linguri
  • 9struguri negri
    100 gr
  • 10tort Gelee
    20 gr
  • 11apa
    650 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Dispozitiv pentru prajit, inox - Westmark
95 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
390 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 10 cm - Zokura
17 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.