Iti garantez ca a iesit minunata, pe mine m-a dus cu gandul la branzoica frageda si aromata pe care o mancam cand eram mica. O alta prietena a spus ca e un cheesecake de fapt. Oricum am spune, a fost delicioasa! Aceasta este o tarta care are nevoie de coacere si iti voi spune de pe acum ca daca dupa timpul de copt inca pare lichida, nu trebuie sa te ingrijorezi! Asa cum am facut eu!
Cand iti pregatesti pachetelul cu mancare pentru munca, e cu adevarat o placere daca ai si o bucatica de desert acolo, cat de mica ar fi ea. Tocmai de aceea, batoanele de cheesecake cu mure sunt un desert care trebuie incercat!
Barmanul pe nume Dick Bradsell a inventat acest fermecator Cocktail inca din anii 1980, inspirat, va explica el mai tarziu, „de murele proaspete pe care obisnuiam sa le culegem de pe Insula Wight”.
Urmeaza sezonul nectarinelor!! O prajitura cu un continut caloric redus, fara lactoza sau gluten, ce se prepara extrem de rapid si usor. Delicioasa si simpla! In loc de nectarine se poate pune orice alt fruct, dupa preferinte.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!