Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu crema bavareza de mere si mousse cu pasta miso

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2357 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu crema bavareza de mere si mousse cu pasta miso
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu crema bavareza de mere si mousse cu pasta miso

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2357 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Foi delicate de blat cu miez de nuca, umplute cu o delicioasa crema de mere si mousse cu pasta miso.

Tort cu crema bavareza de mere si mousse cu pasta miso

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Foi delicate de blat cu miez de nuca, umplute cu o delicioasa crema de mere si mousse cu pasta miso.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 4 buc oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 100 gr nuci
  • praf de sare
  • 0.25 lingurita praf de copt
  • 1oua
    4 buc
  • 2zahar
    4 linguri
  • 3faina
    3 linguri
  • 4amidon alimentar
    1 lingura
  • 5nuci
    100 gr
  • 6sare
    praf de
  • 7praf de copt
    0.25 lingurita
Crema bavareza de mere
  • 6 buc mere
  • 2 buc galbenus de ou
  • 15 gr amidon alimentar
  • 160 ml lapte
  • 200 gr smantana pentru frisca
  • 50 gr zahar
  • 4 buc foi de gelatina
  • 50 ml apa
  • 1mere
    6 buc
  • 2galbenus de ou
    2 buc
  • 3amidon alimentar
    15 gr
  • 4lapte
    160 ml
  • 5smantana pentru frisca
    200 gr
  • 6zahar
    50 gr
  • 7foi de gelatina
    4 buc
  • 8apa
    50 ml
Mousse din pasta miso
  • 40 gr pasta miso alba
  • 20 gr cacao
  • 100 gr zahar
  • 250 gr smantana pentru frisca
  • 2 buc foi de gelatina
  • 50 ml apa
  • 1pasta miso alba
    40 gr
  • 2cacao
    20 gr
  • 3zahar
    100 gr
  • 4smantana pentru frisca
    250 gr
  • 5foi de gelatina
    2 buc
  • 6apa
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Blender de mana, 800W - Princess
320 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.