Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu ridichi albe

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna cu ridichi albe
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu ridichi albe

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O altfel de lasagna, in care foile de paste sunt inlocuite cu straturi de ridiche alba.

Lasagna cu ridichi albe

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O altfel de lasagna, in care foile de paste sunt inlocuite cu straturi de ridiche alba.

Ingrediente

Portii:
Sos de Carne
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 300 gr bacon afumat
  • 2 linguri seminte de chimen
  • 6 catei usturoi
  • 2 buc ceapa
  • 300 ml sos de rosii passata
  • 2 buc tulpina de telina
  • 4 buc morcovi
  • 1 lingura ierburi de Provence
  • 250 ml apa
  • 300 ml vin rosu sec
  • 500 gr ciuperci brune
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingura ulei
  • 1carne tocata de vita
    1 kg
  • 2bacon afumat
    300 gr
  • 3seminte de chimen
    2 linguri
  • 4usturoi
    6 catei
  • 5ceapa
    2 buc
  • 6sos de rosii passata
    300 ml
  • 7tulpina de telina
    2 buc
  • 8morcovi
    4 buc
  • 9ierburi de Provence
    1 lingura
  • 10apa
    250 ml
  • 11vin rosu sec
    300 ml
  • 12ciuperci brune
    500 gr
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust
  • 15ulei
    1 lingura
Sos Bechamel
  • 60 gr unt
  • 60 gr faina
  • 800 ml lapte
  • 200 gr branza mozzarella
  • dupa gust sare
  • 1unt
    60 gr
  • 2faina
    60 gr
  • 3lapte
    800 ml
  • 4branza mozzarella
    200 gr
  • 5sare
    dupa gust
Asamblare straturi
  • 1 gr ridichi albe
  • 20 gr branza Parmigiano-Reggiano
  • 1ridichi albe
    1 gr
  • 2branza Parmigiano-Reggiano
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 20, 03:02
Interesant ❣️
Trebuie încercată!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 20, 09:59
Interesantă și, sigur, foarte gustoasa.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.