Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Fulg de nea aperitiv

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Fulg de nea aperitiv
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Fulg de nea aperitiv

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora 55 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

De sarbatori, orice gospodina vrea sa vina cu ceva nou, sa puna pe masa bunatati cu care sa impresioneze, sa ofere ceva bun si delicios, ce nu a mai fost servit. Asa ca eu, dupa ce am vazut mai multe filmulete pe net cu reteta in varianta dulce, m-am gandit de ce sa nu o fac in varianta sarata. A iesit un preparat foarte gustos, o reteta foarte usoara de preparat, iar rezultatul final va va incanta familia si invitatii. Desi la prima vedere pare greu de facut, veti vedea ca nu e deloc asa. O puteti face si dulce, cu nuca, scortisoara, cacao sau nutella, asa cum am vazut-o si eu in filmuletele de pe net.

Fulg de nea aperitiv

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

1 ora 55 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

De sarbatori, orice gospodina vrea sa vina cu ceva nou, sa puna pe masa bunatati cu care sa impresioneze, sa ofere ceva bun si delicios, ce nu a mai fost servit. Asa ca eu, dupa ce am vazut mai multe filmulete pe net cu reteta in varianta dulce, m-am gandit de ce sa nu o fac in varianta sarata. A iesit un preparat foarte gustos, o reteta foarte usoara de preparat, iar rezultatul final va va incanta familia si invitatii. Desi la prima vedere pare greu de facut, veti vedea ca nu e deloc asa. O puteti face si dulce, cu nuca, scortisoara, cacao sau nutella, asa cum am vazut-o si eu in filmuletele de pe net.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 500 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2 buc galbenus de ou
  • 80 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1faina
    500 gr
  • 2lapte
    200 ml
  • 3drojdie uscata
    7 gr
  • 4galbenus de ou
    2 buc
  • 5unt
    80 gr
  • 6ulei de masline
    2 linguri
  • 7zahar
    1 lingurita
  • 8sare
    1 lingurita
Umplutura
  • 150 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • 50 gr sunca crud uscata
  • 100 gr unt
  • 1cascaval
    150 gr
  • 2sunca
    100 gr
  • 3sunca crud uscata
    50 gr
  • 4unt
    100 gr
Pentru uns
  • 1 buc albus de ou
  • 1albus de ou
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Presa pentru aluat - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Set 9 cuttere aluat rotunde, inox - de Buyer
290 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 20, 04:05
Superb arata
La cat de bine arata,nici nu ma indoiesc cat de buna e!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 20, 02:26
Arată minunat! Este în plan și la noi 😍
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 20, 01:59
superb:*
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.