Am pornit cu gandul sa fac niste gogosi pufoase la cuptor, caci gogosi normale nu mai mancasem oricum de muuult timp. Imi doream sa iasa pufoase si sa semene mult cu cele prajite in ulei. Cam multe pretentii, stiu, dar nimic nu e imposibil cand pui suflet, iar voi, dragi mamici, stiti asta foarte bine. Desi nu recurg foarte des la indulcirea cu miere, de data aceasta am ales sa o fac, ca toti aveam pofta de gogosi si am zis sa nu aiba chiar gust de paine. In cazul piticilor mai mici de un an, aceasta se omite, dar se pot servi cu fructe proaspete, cu un derivat lactat, cu crema de banane sau alte fructe preferate. Cu siguranta le veti adora si voi, la cat de pufoase ies si la cat de simple sunt ingredientele. Cu dospirea se mai pierde timp, dar va asigur ca merita. Pentru ca aluatul obtinut m-a incantat foaaaaarte tare, m-am jucat cu el si am copt gogosile sub doua forme.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!