Daca vrei un desert elegant, poti opta pentru o prajitura cu doua foi de pandispan si trei straturi in degradé: sos de zmeura, crema de zmeura si crema alba. Pentru o nota finala, am adaugat si alune de padure si fistic maruntite impreuna la rasnita si presarate intre straturile de crema. I-au dat un gust complex, bogat si foarte interesant.
Am pregatit recent un desert pe care mi-l inchipuiam. Cremos, ciocolatos, cu mango, care este unul dintre fructele mele preferate si cu o baza in care am pus Sheridan`s.
De ziua mea, am pregatit un tort in culori si arome de vara: cu blat de migdale, crema de cafea, crema de caramel la mijloc, decorat cu glazura oglinda, trandafiri si spice din frisca, zmeura si flori din foi de orez. Cat despre decoratiuni, o sa va povestesc separat cum le-am facut, pentru ca sunt mai migaloase si putin dificile.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!