Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu gem de merisoare - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Placinta cu gem de merisoare - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu gem de merisoare - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

25 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Un desert cu gem de merisoare si crumble de aluat untos.

Placinta cu gem de merisoare - By Staub

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

25 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Staub
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Un desert cu gem de merisoare si crumble de aluat untos.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 70 gr unt
  • 250 gr gem de merisoare
  • 10 gr zahar vanilat
  • 50 gr zahar pudra
  • 125 gr faina
  • praf de sare
  • 1aluat foietaj
    400 gr
  • 2unt
    70 gr
  • 3gem de merisoare
    250 gr
  • 4zahar vanilat
    10 gr
  • 5zahar pudra
    50 gr
  • 6faina
    125 gr
  • 7sare
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.